På lördag 7 maj, klockan 11.00 öppnar vi tillsammans med Tennisshopen världens största padel- och tennisbutik. Nej, en fullskalig research för huruvida det till 100% stämmer att det är just världens största har inte gjorts, men om det inte är det kan vi åtminstone stoltsera med Nordens största.

Björn Borg med Tennisshopens grundare Kjell Johansson – invigningen 1976.

När Tennisshopen öppnade 1976 fanns Björn Borg på plats. Nu, 46 år senare kommer en annan tennislegendar att finnas på plats, nämligen Robin Söderling. Robin finns på plats i butiken på Mölndalsvägen 25 i Göteborg mellan 11-15 på lördagen och presenterar produkter från sitt varumärke RS. I samarbete med RS Padel arrangerar vi även RS Accuracy Challenge – en tävling på vår testbana där precision med racket och boll är avgörande. Förstapris i tävlingen – ett Simon Vasquez-racket från RS Padel! Och ja, självklart dyker Simon upp i butiken han med och är där klockan 11.00.

Har du vad som krävs för att vinna?

Vidare kommer även DoPadel att finnas på plats och presentera sin nya 2022 kollektion av racketar. Till i år har kollektionen utökats med två toppmodeller – Aquarius och Gemini. Så ta chansen att lägga vantarna på ett sprillans nytt DoPadel-racket, dessutom till 15% rabatt (gäller endast under öppningsdagen).

För dig som är på jakt efter nya skor kommer Asics ha produktspecialister på plats som guidar dig till den perfekta skon för just din fot. Om inte detta är nog så kommer det givetvis att bjudas på bubbel och dem 50 första kunderna får dessutom en goodie bag värd ca 300kr.

Lördag 7 maj på Mölndalsvägen 25 i Göteborg är det alltså som gäller, dörrarna öppnar 10.00.

Varmt välkomna!