Nu kan vi gladeligen presentera att sortimentet utökas med det otroligt populära varumärket Wilson!

Först in i lager är den helt nya Ultra-serien där rackethjärtat öppnats upp, till skillnad från föregående modell. En diamantformad racketserie framtagen för det offensiva spelet men som överraskar med en oerhört skön touch och kontroll. Den unika, konkava, ramen ger verkligen effekt i form av ett utökat område för vad som kallas sweet spot. Vårt första intryck är att dem som väljer att testa Ultra-racketarna inte kommer att bli missnöjda.

wilson-ultra-pro

Den andra serien vi fått in är Wilsons samarbete med världens genom tiderna bästa padelspelare, Fernando Belastaguin. Vågar vi påstå att det är de mest attraktiva racketarna på marknaden ur ett designperspektiv?

Padelacketarna är fullproppade med de senaste teknologierna är Wilson har verkligen gått all in här. Den nya kolfibermaterialet i kombination med en fastare kärna, speciellt i Bela Pro, gör att racket svarar upp oerhört bra i det offensiva spelet och ger en bra tyngd i volleyn. Ytskiktet ska ha inspirerats av Wilsons basketbollar då den är lätt sträv med en pilhuvudsmönstrad struktur.

Belasteguin har själv stått för designen på racket där de röda inslagen som går från rackethjärtat upp längs med ramen ska symbolisera hur hjärtat pumpar ut blod genom racket. Dessutom finns ett budskap från Belas dotter på rackets handledsrem. Budskapet är något Bela alltid bär med sig och har sitt ursprung från när han gick igenom en tuff period i livet och hans dotter gav honom en teckning där hon skrivit de ord som nu inbroderats på handledsremmen; “en Belasteguin ger aldrig upp”.

Under våren kommer fler modeller samt padelbollar, padelskor och kläder att komma in i sortimentet. Så för er som gillar Wilson rekommenderar vi att hålla ögonen öppna!