Vi testar DoPadel!

Recensionsforumen överflödas av inlägg om DoPadel och många av er kanske redan har hört talas om dem. Men för er som inte har det så får ni göra det nu. DoPadel är ett relativt nytt märke med svensk design, med racketar handtillverkade i en av Spaniens absolut bästa fabriker. Exempelvis tillverkar Cartri, Siux och Vibor-A sina toppmodeller i samma fabrik. Således erbjuder DoPadel högkvalitativa, rent utav innovativa, racketar. Samtliga modeller har nämligen en gummiyta, vilken fabriken har patent på och DoPadel har ensamrätt på i Sverige. Ytan har en bevisad effekt på spinnen i slagen och gör dessutom racketarna mer skonsamma då gummit gör att kontakten inte sker direkt med kolfibern och således reducerar vibrationerna vid bollträff.

Någon annat unikt är att racketarna inte har hål över hela träffytan, utan inte har några hål precis i mitten av racket. Detta förklaras på ett bra sätt av Fredrik Strömgren, en av grundarna, i videon nedan. Men kort förklarat gör det att racket får samma stuns över hela ytan och inte blir mjukare i mitten, detta gör att många upplever att racketarna har en stor sweet spot.

Vill ni veta mer om DoPadel? Kika in vår video där vi testar racketarna och pratar direkt med DoPadel! För att läsa mer om racketarna klickar ni här. Självklart finns de tillgängliga för testspel i vår butik på Vallgatan 25 i Göteborg.