Om oss

Nordicpadel.se föddes ur ett brinnande padelintresse, där ambitionen var att skapa en e-handelsida som erbjuder högkvalitativa och pålitliga produkter för att hjälpa padelspelaren att ta sitt spel till nästa nivå. Vi arbetar därför med ledande varumärken och leverantörer inom branschen för att kunna leva upp till den ambitionen. Genom att samarbeta med några av landets främsta padelspelare och tränare har vi kunnat ta fram träffsäkra produktbeskrivningar samt utforma racketguider som ska ge dig som kund en ökad kunskap och trygghet i ditt köp.

Vi har nyligen utvidgat verksamheten med en fysisk butik, belägen i centrala Göteborg på Vallgatan 25. Där återfinns ett fullständigt sortiment med möjlighet att testspela racketar. Öppettider: vardagar 10-18, lördagar 10-16, söndagar 11-15.

Service & Trygghet

För oss är service och trygghet av största vikt och vi arbetar för att finnas tillgängliga under de flesta timmar på dygnet för att besvara eventuella frågor och funderingar som kan uppstå i samband med köp av padelutrustning. Kontakta oss här om du har några funderingar

Smidig handel

Vidare är vår intention att erbjuda en av marknadens smidigaste och mest användarvänliga e-handelssidor, där du som användare enkelt kan hitta, söka och filtrera efter de produkter som intresserar dig.